Førstehjælpskursus til erhverv

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Førstehjælpskurser til virksomheder og institutioner

Uanset hvilken virksomhed du ejer eller er ansat i, er det uden tvivl en god idé og en investering i fremtiden at kaste et blik på de muligheder, som et førstehjælpskursus kan udgøre. Vi hos dinførstehjælp.dk er en mindre fleksibel virksomhed, der har stor erfaring med afholdelse af førstehjælpskurser. Vi er et hold af erfarne, friske og positive medarbejdere, som har en mission om at gøre førstehjælp spændende og interessant. Og ikke mindst ønsker vi at uddanne vores medborgere til at kunne tage ansvar for hinanden, hvis uheldet er ude.

Hvad tilbyder vi?

Hos dinførstehjælp.dk tilbyder vi forskellige kurser i førstehjælp. Naturligvis sigter alle disse mod at give dine medarbejdere muligheden for og kompetencerne til at træde til med livgivende hjælp, når det er nødvendigt. Du kan selv vælge, hvor meget tid du ønsker at bruge på kurset, og derfor har vi også sørget for, at du kan vælge blandt disse:

  • Et 4-timers førstehjælpskursus “førstehjælp ved hjertestop”
  • Et 7-timers førstehjælpskursus “medborgerførstehjælp”
  • Et 12-timers førstehjælpskursus “førstehjælpere med særligt ansvar”

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, for hjælp til booking eller hvis du har spørgsmål.

E-mail: info@dinfoerstehjaelp.dk
Telefon: 27 51 66 90

Førstehjælpsinstruktør – Få en professionel løsning til din virksomhed

Hos dinførstehjælp.dk tilbyder vi kurser i førstehjælp i øjenhøjde. Og vi kan levere pakkeløsninger og/eller årsaftaler til virksomheder. Så får både medarbejdere og administration en unik mulighed for at blive dygtige førstehjælpere. Men ikke nok med at din virksomhed handler ansvarligt i forhold til ansatte. Virksomheden får bestemt også et image boost, når det rygtes, at den gør noget ekstra for sine medarbejdere. Med PR-materiale i form af billeder og historier kan du fortælle den gode historie om en virksomhed, der også tager sit etiske regnskab alvorligt.

Førstehjælp kan betale sig

Det siger næsten sig selv, at førstehjælp kan betale sig. Men har du tænkt over, at det også er en investering i dine medarbejdere? Det kan tage mange år at oplære eksempelvis en produktionsmedarbejder, og derfor er det en sund økonomisk investering at sørge for, at virksomhedens ansatte kan benytte førstehjælp. På den måde er der nemlig langt bedre chance for, at du ikke taber en medarbejder, men i stedet redder vedkommendes liv. Så selvom det koster penge at give dine medarbejdere adgang til en hjertestarter og kompetencer til at redde liv, vil det i sidste ende betale sig. Læs mere om førstehjælp til kørekort.

Derudover tilbyder vi også repetitions og vedligeholdskurser.

På den måde kan du selv bestemme, hvordan kurset passer ind i jeres øvrige forpligtelser. Kurset vil tage udgangspunkt i både teori og praktiske øvelser, ligesom vi vil præsentere jer for historier fra den virkelige verden. På den måde skaber vi en virkelighedsnær oplevelse, der virker meget motiverende.

Kontakt dinførstehjælp.dk allerede i dag

Uanset om du står i spidsen for en virksomhed, eller du er leder i en institution, kan du kontakte dinførstehjælp.dk i dag. Så kan vi sammen afdække dine behov og på den måde finde en løsning, som tilgodeser virksomhedens eller institutionens ansatte. Husk på, at dinførstehjælp.dk udelukkende benytter sig af medarbejdere, der har stor erfaring med både instruktion og praktisk anvendelse af førstehjælp. Det betyder, at du er sikker på at blive mødt af en specialist, hvis både faglige og sociale kompetencer er i absolut top.

VI SØRGER FOR PIZZA OG SODAVAND