Om Din Førstehjælp

Dinførstehjælp.dk’s hovedmand er Christian Fuhlendorff på 27 år, som har 9 års erfaring med førstehjælp. Dertil er der yderligere to instruktører tilknyttet virksomheden, nemlig Lone Fuhlendorff, der også er kørelærer og har 6 års erfaring med førstehjælp, samt Søren Pedersen på 28 år, som er brandmand og har 5 års erfaring med faget. Vi er alle meget kompetente og dygtige instruktører, der sætter faglig og vedkommende undervisning højt.

Værdier, vision og mission

Vi hos dinførstehjælp.dk ønsker at give hele førstehjælpsbranchen et boost. Vi er af den overbevisning, at du så at sige skal have fingrene i bolledejen, hvis du skal blive dygtig til førstehjælp. Blot fordi førstehjælp er obligatorisk, behøver det ikke være kedeligt. Vores undervisning tager udgangspunkt i både teori og praktiske øvelser, hvor det handler om både at kunne mærke og føle, hvordan førstehjælp skal foregå.

Vi ønsker at skabe en atmosfære, hvor de bedste forhold råder. På den måde kan vores kunder nemlig altid være sikre på at lære førstehjælp under gunstige omstændigheder, hvor instruktøren altid er energisk og veloplagt. Vi brænder for det, vi laver, og der er intet, som vi ønsker mere end at give vores redskaber og viden videre til dig. Det er nemlig med til at gøre Danmark til et sikkert sted at færdes, hvis uheldet er ude.

Som en mindre virksomhed er det vores grundlæggende mål at yde en fantastisk service til unge mennesker, virksomheder og institutioner og med et friskt pust give førstehjælpsbranchen nyt liv.

Vi samarbejder med følgende organisationer:

Vejle Boldklub