Privatlivspolitik – GDPR

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

GDPR – Dataforordning
I forhold til dataforordningen, som trådte i kraft maj 2018, har Din Førstehjælp været til flere møder og oplæg afholdt af FSFI – www.fsfi.dk, som vi er medlem af. Vi har valgt at følge den linje FSFI har lagt ud, da vi samarbejder tæt med både FSFI og DFR – Dansk førstehjælpsråd omkring persondata og følsomme oplysninger. Hvor vi sammen med FSFI og DFR har et fælles dataansvar, som vi sammen løfter.

Din Førstehjælps varetagen af dine oplysninger
Personlige oplysninger anvendes kun, når du indtaster dem. E-mail eller telefonnumre anvendes kun én gang og gemmes i logfiler med Din Førstehjælps´s databaseaktivitet. Har du en klage over en email, du har modtaget fra os, henvises du til vores info-mail: info@dinfoerstehjaelp.dk

Personlige oplysninger
Vi vil gerne have, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv – og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Hvilke oplysninger giver jeg og hvornår?
Din Førstehjælp opsamler 2 slags oplysninger på hjemmesiden:

  1. Personlige oplysninger du selv indtaster, herunder medlemsoplysninger til brug ved oprettelse og drift af medlemskab i henhold til foreningens vedtægter og samarbejdsaftaler.
  2. Oplysninger om brug af hjemmesiden. Oplysninger om hvilke dele af hjemmesiden du besøger opsamles i logfiler sammen med din IP-adresse.

 

Indgivet på hjemmesiden
De oplysninger du har indgivet ved køb / bookning af en plads på et af vore kurser her på hjemmesiden, bliver opbevaret sikkert i vores online bookingsystem. Når du booker en plads på kurset, indvilger du også i, at vi opbevarer de indsamlet data, til forbedringer, service og informationer vedr. fremtidige kurser og eller ændringer.

Indgivet på selve kurset
Den eneste måde vi kan give dig dit officielle og kompetencegivende bevis fra Dansk Førstehjælpsråd, er ved at oplyse CPR-NR, fuldenavn, samt e-mail adresse. Derfor indsamler vi på alle kompetencegivende kurser disse informationer ind på små sedler, som KUN du og instruktøren ser. Når informationerne er blevet indtastet i DFRs lukket system, bliver sedlen makuleret. Kun betroet medarbejdere ved Din Førstehjælp, samt DFR har adgang til dine data.

Derfor henviser vi til her, også til henholdsvis FSFI og DFR´s persondatapolitikker.:

FSFI
DFR

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@dinfoerstehjaelp.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Din Førstehjælp v/ Christian Fuhlendorff
Nytoft 7
7100, Vejle
Telefon: 27 51 66 90
Email: info@dinfoerstehjaelp.dk
CVR: 40062661