Førstehjælp til kørekort Glamsbjerg

BOOK DIN PLADS PÅ ET AF VORES FØRSTEHJÆLPSKURSER

<2023> September
manman
tirtir
onsons
tortor
FreFre
lørlør
SønSøn
aug 28
aug 29
aug 30
aug 31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
okt 1
Fuldt booket
650kr
-Tilgængelig
-Optaget

Reservaiton

Vælg venligst kursusdato

Form

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, for hjælp til booking eller hvis du har spørgsmål.

E-mail: info@dinfoerstehjaelp.dk
Telefon: 27 51 66 90

Kurserne i førstehjælp, foregår enten lørdag eller søndag, fra 9-17 ved Kjærsgaards Køreskole, på adressen: Søndergade 9, 5620 Glamsbjerg

Overvejer du, om du skal sende dine medarbejdere eller dine elever på førstehjælpskursus i Glamsbjerg?

Hos Din Førstehjælp er vi eksperter i at undervise i førstehjælp. Vores instruktører har alle flere års erfaring inden for feltet, og de underviser med et stort engagement. Vi tager både ud til virksomheder, ud på skoler, ud til kørelærere og andre for at undervise i førstehjælp. Vi sørger for, at alle deltagere på vores hold bliver godt klædt på til at træde til og hjælpe, hvis uheldet skulle være ude i den virkelige verden. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du gerne vil booke undervisning i førstehjælp i Glamsbjerg eller andetsteds i landet.

Førstehjælp i Glamsbjerg – hvad indebærer det?

Når vi er ude for at undervise i førstehjælp, består vores undervisning af flere dele. Vi underviser ikke alene i klassisk førstehjælp i form af kunstigt åndedræt og hjertemassage, men vi klæder også deltagerne på holdet på til at kunne anvende en hjertestarter.

Det er i virkeligheden meget simpelt at anvende en hjertestarter, da der følger instrukser med undervejs. Men det er ikke alle, der har modet til at anvende en, hvis ikke de har prøvet det før. Derfor lader vi også alle vores deltagere på vores førstehjælpskurser løse en opgave, hvor de skal anvende en hjertestarter.

Det behøver ikke at være kedeligt at lære førstehjælp

Vores mål er, at alle deltagere forlader vores undervisning med en følelse af, at de ved, hvad det vil indebære at udøve førstehjælp – og at de tør anvende det i praksis, hvis uheldet skulle være ude. Vores dygtige og entusiastiske instruktører anvender en kombination af teori og praksis. De giver både den nødvendige information om førstehjælp, og de lader også deltagerne prøve på egen krop, hvad det vil sige at udøve førstehjælp eller anvende en hjertestarter.

Det er efter vores overbevisning klart den bedste måde at lære førstehjælp på. Har du kun hørt om det, men aldrig prøvet rent faktisk at give førstehjælp, vil du med stor sandsynlighed ikke føle dig sikker nok på det til at udøve førstehjælp på et levende menneske. Booker du os til at undervise i førstehjælp i Glamsbjerg, kan du være sikker på, at deltagerne får en mass/spane ud af den tid, som de bruger sammen med vores instruktører.

Kontakt os i dag for mere information om vores førstehjælpskursus i Glamsbjerg

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores kurser i førstehjælp, eller hvis du gerne vil høre mere om prisen. Du kan fange os på telefon 27 51 66 90, når vi holder åbent, og ellers kan du sende os en mail på info@dinfoerstehjaelp.dk, når det passer dig bedst. Vi ser frem til at høre fra dig og til at fortælle dig mere om vores førstehjælpskursus i Glamsbjerg. Vi tilbyder også førstehjælpskursus i Odense.

VI SØRGER FOR PIZZA OG SODAVAND