Skole & gymnasie

Førstehjælpskursus for unge mennesker

Det er en generel misforståelse, at det kun er velvoksne mænd, som kan yde førstehjælp. Førstehjælp er for alle mennesker, og langt hen ad vejen handler det om at tage kontakt til den rette underviser, som netop har både ekspertisen, men også det fornødne pædagogiske indblik. På den måde kan han eller hun hjælpe alle aldersgrupper, piger og drenge, mænd og kvinder med at blive komfortable med at yde førstehjælp.

Hos dinførstehjælp.dk er det vores vision, at alle skal kunne yde førstehjælp. Stor som lille. Og vi mener faktisk ikke, at du kan starte for tidligt. Derfor ønsker vi at komme ud på skoler og gymnasier, hvor vi både kan holde oplæg samt give kurser i førstehjælp. Førstehjælp redder nemlig liv.

Vidste du, at en 12-årig er stærk nok til at give en voksen person hjerte-lunge-redning?

Oplær de unge til at tage ansvar

Hos dinførstehjælp.dk har vi et ekstra fokus på skoler og gymnasier, hvor det er vores håb, at vi kan lære de unge mennesker førstehjælp. Det er ikke blot livreddende, men også med til at forme mennesker, der tør tage et ansvar i forhold til kammerater og andre bekendte. Uanset om du ligger og daser på sofaen, giver den gas til en håndboldkamp eller i fitnesscentret, kan du komme ud for, at der opstår et behov for førstehjælp. Og når uheldet er ude, er det super vigtigt, at du ved, hvordan du skal reagere. Det kan vi fra dinførstehjælp.dk lære dig.

Leg førstehjælp med de mindste

Nu er det i sagens natur ikke let for en dreng eller en pige i tredje klasse at forholde sig til at skulle yde førstehjælp. Men alligevel kan det spille en afgørende rolle, at eleverne ved bare en smule om, hvordan de skal reagere, hvis der sker noget uventet. Førstehjælp kan leges ind. De små kan lære, at de skal ringe efter en ambulance, hvis der sker noget. Og du kan som lærer også bruge dinførstehjælp.dk som en indgangsvinkel til et emne om kroppen, hvor vi kan være med på sidelinjen og vise praktiske øvelser. For hvordan er det nu lige, at du får hjertet til at slå igen?

Er du voksen, bør førstehjælp være en prioritet

Uanset om du er lærer på en skole eller et gymnasium, eller om dit arbejde er et helt andet, bør du overveje at tage et kursus i førstehjælp. For det første får du en større viden om mange af de processer, der sker i kroppen (og det er spændende i sig selv). For det andet ruster du dig selv til at kunne stå ansigt til ansigt med en situation i fremtiden, hvor du kan blive nødt til at give livreddende førstehjælp.

Kontakt dinførstehjælp.dk i dag

Er du interesseret i at kunne redde liv? Så kan du kontakte dinførstehjælp.dk allerede i dag. Vi sidder klar til at tale med dig, om de ønsker du har. På den måde kan vi sammen sammensætte et forløb, hvor vi gør din klasse eller lærerne på skolen i stand til at yde førstehjælp, så I kan komme hinanden til undsætning, hvis uheldet er ude. Vi tilbyder blandt andet også førstehjælp til kørekort, som du kan læse mere om. Du kan også læse mere om vores tilbud til private og erhverv.

 

Førstehjælpskursus – gå til forsiden

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, for hjælp til booking eller hvis du har spørgsmål.

E-mail: info@dinfoerstehjaelp.dk
Telefon: 27 51 66 90