Hjertestarter

Salg af hjertestartere

Det giver meget god mening at investere i en hjertestarter, og det gør sig gældende både for privatpersoner, forretninger, virksomheder og institutioner. Det har nemlig vist sig, at hjertestartere har givet en større overlevelsesrate efter hjertestop i Danmark. På den måde er det rimeligt at sige, at en hjertestarter både er en fornuftig investering og en billig pris at betale for at redde et liv. Hjertestartere er faktisk slet ikke så svære at anvende, selvom det naturligvis er en god idé at tage et førstehjælpskursus i forbindelse med anskaffelsen af en sådan.

Hvordan virker en hjertestarter?

Inden hjertet holder helt op med at slå, vil der typisk være opstået det, der kaldes for flimmer. Hjertestarterens stød sørger for, at hjerteflimmeret ophører, så hjertet igen kan slå normalt. Det er meget vigtigt, at der sættes hurtigt ind, når denne flimren opstår. Chancen for at overleve et hjertestop falder nemlig med 10 % pr. minut, indtil der stødes. Derfor er adgangen til en hjertestarter altafgørende for et positivt udfald.

Køb hjertestarter hos dinførstehjælp

Med en hjertestarter kan du være med til at gøre en forskel på liv og død. Hos dinførstehjælp.dk sælger vi hjertestartere, ligesom vi tilbyder kurser i førstehjælp, hvor du naturligvis også vil blive informeret om brugen af en sådan. Og selvom det ved første øjekast kan virke grænseoverskridende at anvende en hjertestarter, er det vores mission at sørge for, at du bliver så komfortabel med den, at du kan anvende den, hvis uheldet er ude. Hos dinførstehjælp.dk har vi valgt at samarbejde med Saftygroup.dk, når det kommer til salg og service af hjertestartere. Grunden er simple. De er førende på markedet, og yder den service det kræver, ved salg af hjertestartere.

SaftyGroup ApS

landsdækkende firma, der har stor ekspertise inde for Hjertestartere og genoplivning. SafetyGroup har opsat Hjertestartere landsdækkende for Trygfonden siden 2003 og samarbejder tæt med Trygfonden.

Vi har gennem de sidste 15 år været autoriseret distributør af Philips hjertestartere og produkter fra Laerdal. Senest er Safetygroup blevet godkendt distributør af Lifepak hjertestartere fra Physio Control.

Det betyder, at SafetyGroup er godkendt til at sælge, rådgive og servicere disse hjertestartere og produkter efter gældende regler og forskrifter.

 

Godkendt distributør:

 

 

 

 

 

Vi er medlem af:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt:

Kystvejen 9 E, 4400 Kalundborg
Telefon: 70605800
Hotline: 40717508
Email: info@safetygroup.dk
CVR: 31494362

 

Førstehjælpskursus – Gå til forsiden