Salg af hjertestartere

Det giver meget god mening at investere i en hjertestarter, og det gør sig gældende både for privatpersoner, forretninger, virksomheder og institutioner. Det har nemlig vist sig, at hjertestartere har givet en større overlevelsesrate efter hjertestop i Danmark. På den måde er det rimeligt at sige, at en hjertestarter både er en fornuftig investering og en billig pris at betale for at redde et liv. Hjertestartere er faktisk slet ikke så svære at anvende, selvom det naturligvis er en god idé at tage et førstehjælpskursus i forbindelse med anskaffelsen af en sådan.

Book færdselsrelateret førstehjælpskursus her

Hvordan virker en hjertestarter?

Inden hjertet holder helt op med at slå, vil der typisk være opstået det, der kaldes for flimmer. Hjertestarterens stød sørger for, at hjerteflimmeret ophører, så hjertet igen kan slå normalt. Det er meget vigtigt, at der sættes hurtigt ind, når denne flimren opstår. Chancen for at overleve et hjertestop falder nemlig med 10 % pr. minut, indtil der stødes. Derfor er adgangen til en hjertestarter altafgørende for et positivt udfald.

Køb hjertestarter hos dinførstehjælp.dk

Med en hjertestarter kan du være med til at gøre en forskel på liv og død. Hos dinførstehjælp.dk sælger vi hjertestartere, ligesom vi tilbyder kurser i førstehjælp, hvor du naturligvis også vil blive informeret om brugen af en sådan. Og selvom det ved første øjekast kan virke grænseoverskridende at anvende en hjertestarter, er det vores mission at sørge for, at du bliver så komfortabel med den, at du kan anvende den, hvis uheldet er ude.

 

Førstehjælpskursus vejle – Gå til forsiden