Førstehjælp til kørekort Horsens

BOOK DIN PLADS PÅ ET AF VORES FØRSTEHJÆLPSKURSER

VI HAR FLERE FØRSTEHJÆLPSKURSER LÆNGERE FREMME I KALENDEREN!

<2024> Juli
manman
tirtir
onsons
tortor
FreFre
lørlør
SønSøn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
aug 1
aug 2
aug 3
aug 4
-Tilgængelig
-Optaget

Reservaiton

Vælg venligst kursusdato

Form

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, for hjælp til booking eller hvis du har spørgsmål.

E-mail: info@dinfoerstehjaelp.dk
Telefon: 27 51 66 90

Kurserne i førstehjælp, foregår enten lørdag eller søndag, fra 9-17.
På Køreteknisk anlæg Horsens, Islandsvej 35, 8700 Horsens.

Lyder undervisning i førstehjælp i Horsens som noget for dig og dine medarbejdere eller elever?

Hos Din Førstehjælp brænder vi for at sprede budskabet og kendskabet om førstehjælp ud til så mange som muligt. Vi kan alle være med til at gøre verden til et mere sikkert sted, hvis vi hver især er i stand til at udøve den livreddende førstehjælp.

Vores engagerede og erfarne instruktører tager både ud til virksomheder og ud på skoler for at klæde unge som ældre mennesker på til at kunne anvende hjertestartere og udføre anden form for førstehjælp. Du ved aldrig, hvornår uheldet er ude, og hvornår det er dig selv, eller en, som du har kær, som har brug for hjælp.

Undervisning i førstehjælp i Horsens – derfor er det vigtigt

Uheld er aldrig til at forudsige, og derfor kan der være lang tids venten i forhold til at få hjælp. Er du øjenvidne til en ulykke, er det derfor enormt vigtigt, at du ved, hvordan du skal udføre førstehjælp. Kan du træde til og hjælpe, kan du meget vel redde menneskeliv. Alternativet er ikke særlig rart at tænke på, så derfor er det afgørende, at så mange som muligt er i stand til at anvende en hjertestarter eller til at udføre anden form for livreddende førstehjælp.

Når du booker et førstehjælpskursus i Horsens hos os, er det obligatorisk, at vi altid gennemgår både kunstigt åndedræt og hjertemassage samt anvendelsen af en hjertestarter og andre former for førstehjælp.

Førstehjælp er nemt at lære

Med de rette instruktører behøver det hverken være svært eller kedeligt at lære førstehjælp. Vores instruktører har alle mange års erfaring med at udføre førstehjælp og med at undervise i det. Deres engagement er stort, og det vil du også kunne mærke, når du deltager på et af deres hold. De formår ikke bare at fortælle dig, hvordan du skal gøre, men de gør det også med en stor indlevelse, som giver dig lyst til at lytte og lære.

På vores førstehjælpskursus i Horsens eller den resterende del af landet får du ikke bare at vide, hvordan du skal gøre, når du skal udføre førstehjælp eller anvende en hjertestarter. Du får også lov til at prøve det i praksis. At have hands on er afgørende, når det kommer til førstehjælp, og netop derfor får alle vores deltagere lov til at prøve, hvordan de skal gøre. Det giver dem meget bedre forudsætninger for at træde til og hjælpe med førstehjælp, hvis uheldet er ude.

Kontakt os for mere viden om kursus i førstehjælp i Horsens

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du er nysgerrig efter at få mere information om vores kurser i førstehjælp. Vi giver dig gerne en pris på et førstehjælpskursus i Horsens eller andetsteds i landet, og vi står naturligvis også til rådighed, hvis du har andre spørgsmål. Vi tilbyder også førstehjælpskursus i Århus, som du kan læse mere om på vores side.

VI SØRGER FOR PIZZA OG SODAVAND