BOOK DIN PLADS PÅ ET AF VORES FØRSTEHJÆLPSKURSER

VI HAR FLERE FØRSTEHJÆLPSKURSER LÆNGERE FREMME I KALENDEREN!

Loading...
Loading...
<2024> Juli
manman
tirtir
onsons
tortor
FreFre
lørlør
SønSøn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
aug 1
aug 2
aug 3
aug 4
-Tilgængelig
-Optaget

Reservaiton

Vælg venligst kursusdato

Form

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, for hjælp til booking eller hvis du har spørgsmål.

E-mail: info@dinfoerstehjaelp.dk
Telefon: 27 51 66 90

Kurserne i førstehjælp, foregår enten lørdag eller søndag, fra 9-17.
På adressen Testvej

Er du på jagt efter en erfaren og entusiastisk underviser i førstehjælp i Vejle?

Førstehjælp er vores hjertebarn hos Din Førstehjælp. Vi brænder for at lære flere mennesker at anvende førstehjælp, så de kan være med til at gøre verden til et mere sikkert sted. Der er ingen tvivl om, at jo flere, der kan udøve førstehjælp, des flere mennesker kan blive reddet, hvis de er ude for et uheld. Vores førstehjælpskursus i Vejle henvender sig til virksomheder, skoler, kørelærere og mange andre, og vi kører ud til flere byer i flere dele af landet.

Sådan foregår vores undervisning i førstehjælp i Vejle

Vil du gerne lære mere om førstehjælp, så du er i stand til at anvende det i praksis? Så skal du helt sikkert med på et kursus i førstehjælp. Du kan læse dig frem til meget på nettet, men det kan aldrig erstatte at have hands on og prøve det på egen krop. Hvis ikke du har prøvet det før, kan det virke meget frygtindgydende at skulle udøve førstehjælp på et menneske, som er døende.

Når du deltager i vores førstehjælpskursus i Vejle eller i en anden by, får du både teoretisk og praktisk undervisning. Det vil altså sige, at en af vores erfarne instruktører, som selv har udøvet førstehjælp masser af gange, fortæller dig alt, hvad der er vigtigt at vide, og dernæst skal du selv prøve det af i praksis på en af vores førstehjælpsdukker eller på en af de andre deltagere på holdet. Det giver dig en helt anden indsigt og et helt andet grundlag for at udøve førstehjælp ude i den virkelige verden.

Undervisning i kunstigt åndedræt og i hjertestartere

Booker du os til at komme ud til din virksomhed eller ud på din skole, vil vi både undervise i klassisk førstehjælp i form af hjertemassage og kunstigt åndedræt, men vi vil også medbringe en eller flere hjertestartere til undervisnings-brug.

Er du i nærheden af en hjertestarter, hvis uheldet er ude, er det nemlig helt essentielt, at du kan betjene en sådan. De hjertestartere, der hænger rundt omkring på skoler, i virksomheder og på andre offentlige steder, har allerede reddet mange menneskeliv. Og ved du, hvordan du skal bruge en hjertestarter, kan du være med til at redde endnu flere.

Med vores førstehjælp i Vejle bliver du altså både undervist i førstehjælp og i brugen af hjertestartere. Du kan også købe en hjertestarter til din virksomhed eller din skole hos os.  

Vil du gerne vide mere om vores førstehjælpskursus i Vejle?

Hvad enten du er nysgerrig efter at høre om prisen på vores førstehjælpskurser, eller du gerne vil have mere praktisk information, så er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at tage en snak med dig i vores åbningstid, og foretrækker du at kontakte os over mail, har du også den mulighed. Læs mere om vores førstehjælpskursus i Vejle.

VI SØRGER FOR PIZZA OG SODAVAND