Førstehjælpskursus i Århus

BOOK DIN PLADS PÅ ET AF VORES FØRSTEHJÆLPSKURSER

VI HAR FLERE FØRSTEHJÆLPSKURSER LÆNGERE FREMME I KALENDEREN!

<2023> Marts
manman
tirtir
onsons
tortor
FreFre
lørlør
SønSøn
feb 27
feb 28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
apr 1
apr 2
-Tilgængelig
-Optaget

Reservaiton

Vælg venligst kursusdato

Form

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, for hjælp til booking eller hvis du har spørgsmål.

E-mail: info@dinfoerstehjaelp.dk
Telefon: 27 51 66 90

Kurserne i førstehjælp, foregår enten lørdag eller søndag, fra 9-17.
På adressen Sønderport 7, 8000 Århus

Vil du gerne booke undervisning i førstehjælp i Århus?

Hos Din Førstehjælp tilbyder vi førstehjælpskurser i Århus og over det meste af landet. Vi underviser både virksomheder, institutioner og skoler, og vi samarbejder også med en række af køreskoler. Vi vil gerne give alle adgang til at lære førstehjælp, da også du kan redde menneskeliv, hvis uheldet er ude, og du kan træde til og udøve førstehjælp. Vi tilbyder både professionel undervisning i førstehjælp og i brugen af en hjertestarter.

Professionel undervisning i førstehjælp i Århus

Når vi underviser i førstehjælp, er det en kombination af teori og praktiske øvelser. Vores instruktører har mange års erfaring med førstehjælp, og de brænder alle for det, som de laver. Og du vil tydeligt kunne mærke deres engagement, når du bliver undervist på et af vores hold. Førstehjælp behøver på ingen måde at være kedeligt at lære – det sørger vi i hvert fald for, at det ikke bliver.

Booker du os til et førstehjælpskursus i Århus, får deltagerne på holdet lov til at mærke på egen krop, hvordan det er at udføre førstehjælp. Det gør det ikke bare nemmere at lære, hvordan du udøver førstehjælp på den rigtige måde. Det gør det også nemmere at huske, hvis du en dag får brug for at anvende det ude i den virkelige verden. Det er aldrig til at vide, hvornår du kan få brug for at kunne anvende en hjertestarter eller udøve anden form for førstehjælp. Uheld kan aldrig forudsiges.

Førstehjælp – når uheldet er ude

Des flere mennesker, der kan førstehjælp, des mere sikkert er det at færdes – både i trafikken og på gaden. Den første hjælp er den vigtigste, og kan du udøve førstehjælp eller anvende en hjertestarter, kan du være med til at redde menneskeliv. Den tid, der går, indtil der kommer en ambulanceredder eller en læge til, er afgørende for, om den person, der er kommet til skade, vil overleve.

Kan du ikke allerede førstehjælp, vil vi derfor anbefale, at du modtager undervisning i det. Du kan både booke undervisning hos os i førstehjælp i Århus eller i en anden del af landet. Så kan du træde til, når uheldet er ude, og en person har brug for hjælp. Hvem ved, om det er en, som du kender godt, som pludseligt kommer til skade?

Book førstehjælpskursus i Århus

Har du spørgsmål til, hvad det koster at modtage undervisning i førstehjælp hos os? Eller vil du gerne booke en tid til et førstehjælpskursus i Århus eller andetsteds i landet? Uanset hvad er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på telefon 27 51 66 90 indenfor vores åbningstider, og ellers har du også altid mulighed for at sende os en mail på info@dinfoerstehjaelp.dk. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt. Vi tilbyder førstehjælpskurser rundt omkring i Danmark. Du kan blandt andet læse mere om vores førstehjælpskursus i Odense.

VI SØRGER FOR PIZZA OG SODAVAND