BOOK DIN PLADS PÅ ET AF VORES FØRSTEHJÆLPSKURSER HER

I Vejle afholdes kurserne på adressen Vestre Engvej 52
(FDM Bygningen)

Det er blevet tid til at tage kørekort, og derfor skal du også lære førstehjælp. Her hos dinførstehjælp.dk arbejder vi sammen med byens bedste køreskoler, så det bliver nemt for dig at få taget dit førstehjælpsbevis. Vores tre instruktører har flere års erfaring med førstehjælp, hvilket sikrer et højt fagligt niveau og spændende undervisning. Det er nemlig helt afgørende, at kompetencerne er i top, når du skal lære at give førstehjælp.

Vi sørger derfor altid for, at der er adgang til en parkeringsplads eller et andet udendørs areal, så du får de allerbedste muligheder for at lære førstehjælp. På den måde kan du nemlig hurtigt komme videre og få taget dit kørekort. Vi ved nemlig godt, at det er din førsteprioritet, og derfor vil vi også meget gerne sørge for, at din oplevelse med at tage et førstehjælpskursus bliver en fantastisk oplevelse.

Færdselsrelateret førstehjælp – Sådan foregår kurset

Når du skal tage et førstehjælpskursus, sker det som en kombination af praktiske øvelser, teori og videomateriale. Det er nemlig vigtigt, at du konstant har en følelse af, at der sker noget spændende, så du kan opretholde din begejstring og motivation. Det er blandt andet derfor, at vi gør så meget ud af at dele undervisningen op i forskellige former.

Teori

Du kommer til at stifte bekendtskab med en del forskellig teori. Førstehjælp handler jo netop om, hvordan du skal håndtere en potentiel livstruende situation, og derfor er det vigtigt, at du er klar over, hvad du skal gøre, og hvordan du skal gribe de forskellige scenarier an. Vi bestræber os på at gøre teorien så konkret som mulig – dog stadig med respekt for, at du skal lære noget.

Video

Det viser sig igen og igen, at det er en rigtig god idé at supplere undervisningen med videomateriale. Her får du nemlig en meget fin mulighed for at se, hvad det egentlig er, vi taler om. Det er nemlig ofte lettere at forstå en given teoretisk tilgang til et begreb, hvis det understøttes af videomateriale, hvor du med egne øjne kan se, hvad der foregår. Video har også den fordel, at det er med til at gøre undervisningen mere interessant, og du slipper for at høre på underviseren tale time efter time.

Praksis

Når det kommer til praktiske øvelser, får du her en meget fin mulighed for at afprøve teorien i praksis. Det er både en meget vigtig del af læringsprocessen, men du slipper også for at skulle sidde ned en hel dag. Det er både godt for humøret og ikke mindst for din evne til hele tiden at kunne tilegne dig ny viden.

Uden mad og drikke dur helten ikke

Vi ved godt, at det ikke altid er skægt at skulle sidde på en skolebænk 8 timer en hel lørdag. Derfor sørger vi for, at du får noget godt at spise og drikke i form af pizza og sodavand, så du igen kan blive klar til at lægge hjernen i blød og få taget det førstehjælpskursus, som bringer dig tættere på kørekortet.

Du kan redde liv med førstehjælp

Førstehjælp er ikke kedeligt. Det er faktisk meget spændende, og det har den helt fantastiske sidegevinst, at du faktisk kan komme til at stå i en situation, hvor du kan redde et liv. På den måde er 8 timer en lørdag givet ret godt ud. Så gør dig klar til en dag, der kan vende op og ned på hele dit liv.

Førstehjælpskursus vejle – Gå til forsiden eller læs mere om førstehjælpskursus for private og erhverv – Førstehjælpskursus

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, for hjælp til booking eller hvis du har spørgsmål.

E-mail: info@dinfoerstehjaelp.dk
Telefon: 27 51 66 90

Book din tid idag

intet kursus tilgængelig
<2019> January
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
Dec 31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
12 Ledige pladser
550kr
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Feb 1
Feb 2
16 Ledige pladser
550kr
Feb 3
-Tilgængelig
-Optaget

Reservaiton

Vælg venligst kursusdato

Form